#بیسکوییت کبریتی
کره 125 گرم . آرد 250 گرم . زرده تخم مرغ 2 عدد . بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
وانیل شکری 1 بسته . شکر 125 گرم . نمک 1/3 قاشق چایخوری
ماده رنگی روی بیسکوییت
سفیده تخم مرغ 1 عدد . پودر قند 130 گرم . آبلیمو 2 قطره . رنگ خوراکی مقداری
طرز تهیه : تخم مرغ و کره را 30 دقیقه قبل از شروع کار از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند.
کره و شکر را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا کرم رنگ شود سپس آرد ، بکینگ پودر ، نمک ، وانیل شکری و زرده های تخم مرغ را اضافه کنید.
پس از اضافه کردن تمام مواد آنها را با نوک انگشتان دست مخلوط کنید ، پس از اینکه خوب ترکیب شدند کمی با دست مواد را ورز دهید ( دقت کنید خمیر به روغن نیفتد ).
خمیر را داخل کیسه نایلونی بگذارید و به مدت 10-15 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند و خودش را بگیرد ( بدلیل وجود کره باید قبل از برش و شکل دادن خمیر را در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود ).
خمیر را پس از استراحت از یخچال خارج کنید و روی سطح کار به قطر 1-2 سانتیمتر باز کنید سپس نوارهایی به طول یک انگشت از خمیر برش بزنید.
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc