ماهی سوخاری بدون پودر سوخاری😯😉
ماهیاتون فیله باشه یعنی نه تیغ داشته باشه نه
پوست؛ (من خودم گذاشتم تو فریزر و نصفه نیمه یخ زد و راحت پوستش جدا شد)
این مواد برای ماهی تیلا پیلا و قزل خوبه و
واسه ماهیای پرخوار خوب نیست🐟🐠🐡
فیله ها رو به تکه های دلخواه برش بدید(هر چی کوچکتر بهتر)
با پودر سیریا سیر تازه🧄 زنجبیل تازه، نمک،
فلفل سیاه و قرمز🌶 و تخم گشنیز مزه دار کنید.
نصف پیمانه ارد گندم رو بریزید تو ی ظرف و ماهیا رو توی آرد بغلطونید. بذارید ۵ دقیقه بمونه.
دو پیمانه ارد سفید ، ی پیمانه نشاسته ذرت🌽
یک ق چ جوش شیرین، یک ق چ سرکه سفید،
یک ق غ بکینگ پودر و نمک و فلفل قرمز (اگر اسپایسی میخواین فلفل بیشتر بزنید)
با هم مخلوط کنید.😎 بهش اینقدری. اب بزنید که غلظتش به اندازه ماست بشه نه غلیظ نه رقیق 😏
@
yeganesadat.recipe
@
yeganesadat.recipe
فیله ها رو از ارد بزنید تو مایع، بذارید مواد کامل
ازش بچکه و بعد بندازید تو روغن داغ
که با حرارت ملایم داغ شده🫔
بذارید رو توری تا روغن اضافه خارج بشه، نوش جان
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a