2.9M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
ماهی سوخاری بدون پودر سوخاری😯😉 ماهیاتون فیله باشه یعنی نه تیغ داشته باشه نه پوست؛ (من خودم گذاشتم تو فریزر و نصفه نیمه یخ زد و راحت پوستش جدا شد) این مواد برای ماهی تیلا پیلا و قزل خوبه و واسه ماهیای پرخوار خوب نیست🐟🐠🐡 فیله ها رو به تکه های دلخواه برش بدید(هر چی کوچکتر بهتر) با پودر سیریا سیر تازه🧄 زنجبیل تازه، نمک، فلفل سیاه و قرمز🌶 و تخم گشنیز مزه دار کنید. نصف پیمانه ارد گندم رو بریزید تو ی ظرف و ماهیا رو توی آرد بغلطونید. بذارید ۵ دقیقه بمونه. دو پیمانه ارد سفید ، ی پیمانه نشاسته ذرت🌽 یک ق چ جوش شیرین، یک ق چ سرکه سفید، یک ق غ بکینگ پودر و نمک و فلفل قرمز (اگر اسپایسی میخواین فلفل بیشتر بزنید) با هم مخلوط کنید.😎 بهش اینقدری. اب بزنید که غلظتش به اندازه ماست بشه نه غلیظ نه رقیق 😏 @yeganesadat.recipe @yeganesadat.recipe فیله ها رو از ارد بزنید تو مایع، بذارید مواد کامل ازش بچکه و بعد بندازید تو روغن داغ که با حرارت ملایم داغ شده🫔 بذارید رو توری تا روغن اضافه خارج بشه، نوش جان ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a