♥️♥️یکی از بهترین کیک یخچالی حتما درستش کنید ♥️♥️
Cr:
@zeynebin_mutfagiii
Tr:
@zhele_shik21
برای کرم
🍂5 فنجان شیر
🍂5 قاشق غذاخوری آرد
🍂نشاسته 4 قاشق غذاخوری
🍂1 لیوان شکر
🍂1 عدد زرده تخم مرغ
🍂1 کیسه خامه فرم گرفته
🍂نصف لیوان شیر
🍂2 بسته بیسکویت پتیبور
🍂برای خیس کردن بیسکویت ها؛ 1 لیوان آب شیر
🍂برای گاناش؛ 200 میلی لیتر خامه 80 گرم شکلات سفید
برای خامه قنادی بقیه مواد به جز خامه فرم گرفته و نصف لیوان شیر را در قابلمه مناسبی بریزید و مخلوط کنید و روی اجاق بگذارید و با حرارت متوسط هم بزنید و بپزید تا غلیظ شود و روی آن را با کش بپوشانید. فیلم بگیرید و در یخچال بگذارید تا خنک شود سپس خامه فرم گرفته و شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود سپس 30 دقیقه هم میزنیم و با خیس کردن بیسکویت ها در ظرف مناسبی کیکمان را کامل میکنیم تا بیسکویت ها یکدست شوند. تموم شد و خامه رو اضافه میکنیم خامه رو حرارت میدیم شکلات ها رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و به کیکمون منتقل میکنیم و به صورت یکنواخت پهن میکنیم و به مدت 15-20 دقیقه در یخچال استراحت میدهیم و برش میزنیم و بعد تزئین میکنیم و سرو میکنیم همانطور که می خواهید از غذای خود لذت ببرید.
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a