نکات تکمیلی تو کپشنه‌✌️ تو این پست میخوام بهتون بگم چطوری خامتون رو فرم بدین و رنگ کنید که شل نشه😍 @shiriin.kadeh @shiriin.kadeh ♦️خامه رو میتونید از لوازم قنادی ها تهیه و داخل فریزر نگهداری کنید ♦️برای انتخاب خامه میتونید از برندهای مختلف مینارین استفاده کنید کلی برند مختلف توی بازار هست مثل کولاک ،گلرود،میهن... که تو قسمت هایلایت برند خامه معایب و مزایا هر کدوم رو گفتم ♦️برای فرم دهی خامه ظرف و پره همزن باید تمیز و خشک باشه ♦️از ظرف پلاستیکی استفاده نکنین ♦️رنگ هاتون رو همیشه داخل یخچال بذارید تا خنک باشه رنگ گرم باعث شل شدن خامه میشه موقع شکوفه زنی باید دستتون تند باشه تا خامه شل نشه چون خامه با گرمای دست به راحتی شل میشه 😍 @Shiriin.kadeh @Shiriin.kadeh ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a