فوت و فن کتلت صدادار
برای اینکه کتلت یا هر سرخ کردنی دیگه ای صدا دار بشه ۲ تا نکته داره که دومی مهمتره 😁
نکته اول: برای کتلت و کوکو حتما بعد از اینکه سیب زمینی و پیاز رو رنده کردی حساااااابی فشار بده تا آبش کامل دراد و بریز دور. بعد گوشت و نمک و زردچوبه بزن.
من برای ۲ نفر این مقدار درست کردم:
۲ تا سیب زمینی متوسط، یدونه پیاز کوچیک، تقریبا ۶۰ گرم گوشت، نمک و زردچوبه هم هرکدوم ۱ ق چ.
نکته دوم: همیشه اول شعله باید نسبتا زیاد باشه بعد تابه رو بذارید حسااابی داغ شه و بعد روغن بریزید. با همون حرارت، سرخ کردنی ها رو بچینی تو تابه تا یکم رویه ببنده و سفت شه حدود یکی دو دقیقه لازمه.
بعد حرارت رویکم کم کنید تا کامل مغز پخت شه. حواستون باشه خیلی کم نکنید که روغنو بکشه به جونش. وقتی کامل مغز پخت شه بخار آب وسطشم کشیده میشه و دیگه بعد از سرخ شدن نرم نمیشه، همیشه ترد میمونه.
تایم سرخ کردن این کتلت ها حدود ۱۰ دقیقه است که ۶ دقیقه طرف اول و ۴ دقیقه طرف دوم.
بعد از سرخ کردن میتونی بذاری رو دستمال تا روغن اضافیش گرفته شه. (که من نذاشتم🙃😁)
خوشحال میشم تجربه تو این زیر بنویسی تا هممون استفاده کنیم.
.
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a