مرغ وحشی😁 این مرغ اصلا وابدا آب نداره زردچوبه نداره 🙂 مرغ بهتره شب از فریزیر درش بیارید وبزارید یخچال تا یخش آب بشه من همیشه مرغ رو یکساعتی تو آب ونمک میزارم بعدش دوباره میشورم برای این نوع مرغ بهتره از ران استفاده کنید ران مرغ دو عدد پیاز چاق و چله دو عدد روغن مایع دو قاشق کره حدود 20 کرم الو بخارا 6 الی 8 عدد نمک وفلفل وپاپریکا و زعفران دم کرده به میزان لازم زنجبیل تازه یک تکه کوچک من تازه نداشتم خشک زدم پودر زنجبیل هم مبشه یک چهارم قاشق چایخوری آب لیمو ویا آب نارنج دو قاشق پیاز رو خلالی برش بزنید دو قاشق روغن مایع کف ماهی تابه بریزید سپس پیازها تکه های مرغ روی پیاز بچینید ادویه ها وزنجبیل بزنید .فویل بزارید بهتره مرغ بهتر میپزه وابدار تره حدود یک ساعت تا یکساعت نیم بزارید رو گاز با حرارت کم تا پیازها آب بندازن بعد از این مدت درشو بردارید آبلیمو، آلو و زعفران رو بریزید باز فویل بزارید تا آب مرغ کاملا جمع بشه تووووووجه کنید مرغ اصلا نباید زیررور بشه تا وقتی که آبش کاملا جمع میشه وبه روغن میفته مرحله آخر کره رو اضافه کنید مرغ رو به آرومی برگردونید تا طرف دیگش سرخ بشه شعله باید خیلی کم باشه تا پیاز ها نسوزن پیاز این مرغ کاراملی 😍 خوشمزه تر از خود مرغه😋 مرغ که سرخ شد گاز رو خاموش کنید . این مرغ خییییلی لذیذه حتمااا درست کنید ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ آداب سفره و غذا: بسم الله قبل از غذا و الحمدالله بعد از غذا یک نوع غذا انتخاب کنید و بخورید معده تان را گورستان حیوانات نکنید . ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز