** مواد لازم سیب زمینی 1 کیلو تخم مرغ 8 تا 10 عدد بکینگ پودر 1 ق م زعفران 1 ق غ روغن مایع 150 گرم نمک مقدار کمی مواد شربت شکر 350 تا 500 گرم آب 1 پ گلاب 1/2پ ✍طرز تهیه: 1)آب و شکر را روی حرارت گذاشته تا شکر در آب حل شود و 4 دقیقه بعد از جوش گلاب را افزوده وبعد از یک جوش زدن از روی حرارت برمی داریم 2)سیب زمینی را آب پز کرده وپوست گرفته و داغ داغ می کوبیم. 3)تخم مرغها را در ظرفی شکسته وبا هم زن بمدت 4 الی 5 دقیقه میزنیم سپس بکینگ پودر و زعفران دم کرده را اضافه می کنیم 4)سپس سیب زمینی پوره شده و کمی نمک را به تخم مرغهای زده شده می افزاییم سپس 2/3از روغن را درون مواد می ریزیم 5)کف تابه را چرب کرده و مواد را درون آن ریخته (قطر 2 تا 4 سانت) سطح آن را صاف کرده و مابقی روغن مایع را روی آن می ریزیم 6)بمدت 35 تا 45 دقیقه درون فر 180 می پزیم 7)بعد از پخت شیره را روی کوکو ریخته وکوکو را برش داده و بمدت 5 دقیقه در فر می گذاریم ✅بعد از این زمان میگذاریم تا خنک شود. وروی هر برش را با خلال بادام وپسته تزیین میکنیم ودوباره کمی شیره روی آن میزنیم جهت براق شدن . اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a