از این بهتر مربایی نیست ! اسمش روشه : به ! 😁👌😘 هر یک کیلو به ، یک کیلو شکر میخواد . ریختن دانه میخک و دانه هل اواخر پخت برای عطر مربا سلیقه ایه . بعضی ها اواخر پخت گردوی خرد شده و تفت داده شده و خلال پسته هم میریزند . اندازه قطعات میوه هم سلیقه ایه .پوست میوه رو حتما باید گرفت وگرنه بعدا سفتی پوست حالت چروک و جمع شده به قطعات مربا میده .میتونید میوه رو رنده یا چرخ کنید و مارمالاد درست کنید . لعاب دانه های در داخل شهد مربا حالت ژلاتینی بهش میده . بعضی ها جدا داخل تور بسته و توی ظرف میندازند . بعدا خارج می کنند . میتونید بعد از خرد کردن میوه رو شکرپاشی کرده و بذارید تا آب بندازه . به زود میپزه مراقب باشید له نشه . اگه تو ظرف مسی بپزید مربا سریعتر رنگ باز میکنه و‌ قرمز خیلی خوشرنگ میشه . اگر مربا به غلظت نرسیده روی حرارت ملایم با در باز بجوشانید . وقتی رنگش قرمز دلخواه شد بهش آب لیموترش یا جوهرلیموی حل شده با چند ق غ آب رو اضافه کرده و بعد از چند جوش هم زده و خاموش کنید . مربا رو بیش از حد نجوشانید وگرنه بعد از سرد شدن شکرک میزنه . هرچند ترشی لیمو از شکرک جلوگیری میکنه . در انتها پس از خاموش کردن مربای به قرمز شده یک دم کنی روش بذارید و اجازه دهید چند ساعت بمونه و سرد بشه و خوشرنگ تر بشه . رمز سرخ شدن مربای به مدت طولانی روی حرارت ملایمه و بعدش هم با دم کنی بمونه تا چند ساعت که رنگش سرخ تیره تر بشه . 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** برای خانه اسم بگذار مثلا بیت الحسین،صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم امام حسین ع است و من خدام حسینم(.تا انگیزه ت بره بالا) (خانم پرتو اعلم ) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی