#خورش_مرغ وآلو وقیسی😋
طرزتهیه:
برا تهیه این خورش اول سه تا پیاز بزرگ رو نازک خلالی کرده وخوب سرخ کنین بزارین کنار تکه های مرغتون رو با کمی نمک وفلفل وزردچوبه خوب هر دو طرفشو سرخ کنیدوکمی زعفرون هنگام سرخ شدن اضافه کنید وقتی هردو طرف خوب سرخ شد دوسه قاشق از پیاز سرخ شده رو اضافه ویک لیوان اب به تابه مرغا افزوده وبعد جوش امدن حرارتو خیلی کم کنید تا مرغا بپزن اواسط پخت الو وقیسی رو هم به مرغا اضافه کنید در یک تابه دیگه خیلی کم روغن بریزیید یک قاشق رب گوجه رو درش دوسه دقیقه تفت بدین دو قاشق رب انارم وباقی پیاز سرخ شده رو افزوده کمی تفت داده یکربع اخر پخت مرغ به تابه اضافه کنید وبزارین اروم قل بزنه وسس غلیظ بشه این خورش کم اب هست وسس غلیظش بینهایت خوشمزه ،اگه رب انارتون ترش بود میتونید با یک قاشق شکر ملسش کنید من به جای شکر یک مشت کشمش اضافه کردم که عالی شد.
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
خانه بدون غذای گرم مادر ،سردخانه هست وآرامش ندارد،،بانو به هیچ وجه اشپزخونه رو تعطیل نکن حتی اگه شده دو تا سیب زمینی تو قابلمه بندازی بپزه😉
(خانم پرتو اعلم )
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال آشپزی