مربای بالنگ
مربای بارهنگ یا بالنگ خوردی؟؟؟
اول از همه پوست اولش رو پوست میکنیم اونمنازکککک بعد پوسته دومی که سفیده رو میگیریم و به هرشکلی دوسداری خوردش میکنی
و میوه آخرش هم میتونی ابشو بگیری توخورشت بریزی😍😍🤩
دستور مربا🍋🍋
اول از همه قشنگ میشوریم و با ۵الی۶قاشق غذاخوری ابنارنج و آب میزاریم رواجاق تا جوش بیاد
تا سه مرحله اینکارو میکنیم و ابشو میریزیم دوباره آب میریزیم و ابنارنج تا تلخی این پوست از بین بره
وبه ازای هر یه لیوان بارهنگ
سه لیوان شکر میریزیم
و میزاریم ۲۴ساعت تو شکر بمونه تا بخورد هم برن🍋🤩😋😋
من تو فیلم سریع درست کردم ک فیلمشو بگیرم براتون
و میزاریم رو اجاق تا کاملا جا بیفته
@sofre_shik
@yastala_diary