6.48M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
مربای بالنگ مربای بارهنگ یا بالنگ خوردی؟؟؟ اول از همه پوست اولش رو پوست میکنیم اونم‌نازکککک بعد پوسته دومی که سفیده رو  میگیریم و به هرشکلی دوسداری خوردش میکنی و میوه آخرش هم میتونی ابشو بگیری تو‌خورشت بریزی😍😍🤩 دستور مربا🍋🍋 اول از همه قشنگ میشوریم و با ۵الی۶قاشق غذاخوری ابنارنج و آب میزاریم رو‌اجاق تا جوش بیاد تا سه مرحله اینکارو میکنیم و ابشو میریزیم ‌‌دوباره آب میریزیم و ابنارنج  تا تلخی این پوست از بین بره وبه ازای هر یه لیوان بارهنگ سه لیوان شکر میریزیم و میزاریم ۲۴ساعت تو شکر بمونه تا بخورد هم برن🍋🤩😋😋 من تو فیلم سریع درست کردم ک فیلمشو بگیرم براتون و میزاریم رو اجاق تا کاملا جا بیفته @sofre_shik @yastala_diary