فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام شب و روزتون خوش هر جا که هستید😊 امروز حلوای شیره داریم. 👈👈وسط های ویدیو یه نکته داره حتما ببین😂😂 ( ترجیح دادم بدون شکر درست کنم چون شکر باعث ضعف سیستم ایمنی میشه و تو این روزها کمتر خورده بشه بهتره) اگه با شکر هم خواستید تو پست های قبلی هست. خوبی این حلوا اینه که زیاد نیاز نیست تفت بدی تیره شه. با شیره تیره میشه. مواد لازم: لیوان= لیوان دسته دار فرانسوی منظورمه.) شیره خرما ، انگور یا توت ۲ لیوان ۵۵۰ گرم روغن مایع ۱ لیوان سر خالی ۱۶۰ گرم ( کم کم بریزید) آرد دو لیوان ۲۵۰ گرم گلاب ۲/۳ لیوان + ۱/۳ لیوان آب ( یا همش گلاب) دو آتیشه بود ۲/۳ پودر هل ۱ ق چ زعفران دم کرده به دلخواه شیره + زعفران+ هل +گلاب + آب رو ترکیب کنید و بذارید روی بخار کتری که گرم بمونه . یا حین استفاده تو ماکروفر بذارید. آرد رو داخل ماهیتابه ریخته و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه تفت بدید تا تیره بشه. 🔴زیاد تفت بدید حلوا سیاه میشه چون شیره هم خودش تیره میکنه. الک کنید تا گلوله ها جدا شن و بریزید تو ماهیتابه بعد هم روغن رو کم کم بهش اضافه کنید⛔کم کم😁 بعد ۵ الی ۱۰ دقیقه تفت بدید و طی سه مرحله شیره گرم شده روی بخار کتری یا توی ماکروفر رو بهش اضافه کنید و تند هم بزنید. 🔴یه مقدار از شیره رو نگهدارید همه رو نریزید چون بقیش رو برای شل کردن و تزیین استفاده میکنیم. بعد هم بزنید تا ابش کشیده شه بعد هم گهواره ای کنید که روغن اضافش گرفته شه خانوما ساعتی در روز را به کار هنری بپردازید هر هنری میشه انجام داد بنا به علاقه و استعداد هر هنری که به روحیه ت کمک میکنه