#پنیر_لاکتیکی
با صدا ببینید🔉
شیرمحلی: ۱۰ کیلوگرم
سرکه سفید: ۱ لیوان
ماست ترش: ۲۵۰ گرم
آب: ۱ کیلوگرم
نمک: ۵۰ گرم
ابتدا شیر را را روی شعله قرار می دهیم تا بجوشه، بعد از ده دقیقه جوشیدن شیر، ماست و سرکه را اضافه و هم می زنیم، بعد از بریدن شیر، دو الی سه دقیقه هم می زنیم.صافی پارچه ای را روی آبکش قرار داده و مخلوط پنیر و آب پنیر را داخل آن می ریزیم، بعد از گرفتن آب پنیر به صافی شکل داده و روی آن جسم سنگین قرار می دهیم و برای حداقل دو ساعت کنار می گذاریم.نمک و آب را داخل قابلمه ریخته و روی شعله قرار داده تا به دمای جوش برسه.تکه های برش خورده پنیر را داخل آب نمک قرار می دهیم.از شیر پاستوریزه و هموژنیزه استفاده نکنید دمای آب نمک موقع اضافه کردن پنیر ۸۰ درجه سانتیگراد است
🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒
غذا را با فصول پیش ببرید، مهارتها را بالا ببرید و هر چه یاد میگیرید سریع درست کنید، تنوع غذایی رابطه ها را بهبود میبخشد.
#خانوم_خونه_غذاها_را_به_نیت_نذر_ائمه_بپز😍
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami