صب القفشه (کیک قاشقی عربی)
. طرفدار زیاد داره مخصوصا بچه ها مشتری پرو پا قرص..
مواد لازم
1 لیوان آرد سفید
1 عدد تخم مرغ
1 ق غذاخوری نشاسته ذرت
1 ق غذاخوری شیر خشک
1 ق غذاخوری آرد نخودچی
3/4 لیوان آب
1/4 پیمانه روغن مایع
1 ق چای خوری پودر هل
1 ق مرباخوری خمیر مایه فوری
زعفران ساییده
نوک ق چای خوری وانیل
برای شربت
زعفران ساییده
1 لیوان سرپر شکر
1/4 لیوان گلاب
1 لیوان سرخالی آب
پودر هل مقداری
مراحل
اول شربت رو درست میکنیم و میزاریم کنار سردبشه.تخم مرغ رو و وانیل رو با هم زن میزنیم. روغن و پودر هل و زعفران ساییده رو اضافه و مخلوط میکنیم مواد خشک و خمیر مایه رو اضافه میکنیم. در نهایت آب رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا یک دست بشه.
روی خمیر رو میپوشونیم و تو جای گرم نیم ساعت استراحت میدیم. توی تابه کمی روغن میریزیم و میزاریم داغ بشه (روغن در حدی نباشه که روی کیک قاشقی ها رو بگیره) از مایه کیک با قاشق به صورت گرد میریزیم توی روغن و هر دو طرفش رو خوب سرخ میکنیم. و میچینیم روی دستمال آشپز خونه تا روغن اضافیش بره. و میندازیم توی شربت سرد بعد از چند دقیقه از شربت میاریم بیرون و میچینیم توی ظرف.
برای شربت:شکرو آب رو میزاریم روی حرارت تقریبا ملایم وقتی شکر حل شد گلاب و زعفران و پودر هل رو اضافه میکنیم پنج دقیقه که جوشید از روی حرارت برمیداریم و میزاریم سرد بشه.
#بدون_فر
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami