صب القفشه (کیک قاشقی عربی) . طرفدار زیاد داره مخصوصا بچه ها مشتری پرو پا قرص.. مواد لازم 1 لیوان آرد سفید 1 عدد تخم مرغ 1 ق غذاخوری نشاسته ذرت 1 ق غذاخوری شیر خشک 1 ق غذاخوری آرد نخودچی 3/4 لیوان آب 1/4 پیمانه روغن مایع 1 ق چای خوری پودر هل 1 ق مرباخوری خمیر مایه فوری زعفران ساییده نوک ق چای خوری وانیل برای شربت زعفران ساییده 1 لیوان سرپر شکر 1/4 لیوان گلاب 1 لیوان سرخالی آب پودر هل مقداری مراحل اول شربت رو درست میکنیم و میزاریم کنار سردبشه.تخم مرغ رو و وانیل رو با هم زن میزنیم. روغن و پودر هل و زعفران ساییده رو اضافه و مخلوط میکنیم مواد خشک و خمیر مایه رو اضافه میکنیم. در نهایت آب رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا یک دست بشه.   روی خمیر رو میپوشونیم و تو جای گرم نیم ساعت استراحت میدیم. توی تابه کمی روغن میریزیم و میزاریم داغ بشه (روغن در حدی نباشه که روی کیک قاشقی ها رو بگیره) از مایه کیک با قاشق به صورت گرد میریزیم توی روغن و هر دو طرفش رو خوب سرخ میکنیم. و میچینیم روی دستمال آشپز خونه تا روغن اضافیش بره. و میندازیم توی شربت سرد بعد از چند دقیقه از شربت میاریم بیرون و میچینیم توی ظرف. برای شربت:شکرو آب رو میزاریم روی حرارت تقریبا ملایم وقتی شکر حل شد گلاب و زعفران و پودر هل رو اضافه میکنیم پنج دقیقه که جوشید از روی حرارت برمیداریم و میزاریم سرد بشه. #بدون_فر 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami