#تافی کره ای
#خانگی
مواد لازم:
کره حیوانی: ۱۰۰ گرم
شکر نیشکر: ۲ لیوان
شیر تازه گاو: ۲ لیوان
عسل: ۵ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
شیر را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید، پس از اینکه شیر گرم شد، کره، عسل و شکر را اضافه کنید. بعد از اینکه به جوش آمد حرارت را ملایم کنید و حدود ۳۰ دقیقه هم بزنید تا شکلات تافی آماده شود. پس از ۲۰ دقیقه چند قطره تافی را داخل آب سرد بریزید اگر پخش شد یعنی تافی آماده نیست؛ اما اگر در یک نقطه جمع شد و قطره نرمی بدست آمد یعنی تافی آماده شده است.
ته قالب تان را چرب کنید یا با آلومینیوم بپوشانید. مایه تافی را داخل قالب بریزید و پخش کنید. قالب را حداقل به مدت 2 ساعت داخل فریزر قرار دهید تا تافی ها بسته شوند.
قالب را از فریزر خارج کنید و تافی ها را روی سطح کار برگردانید سپس به شکل و اندازه دلخواه برش بزنید. برای نگهداری، تافی را داخل بسته های کوچک نایلونی قرار دهید.
✅در صورتی که بافت تافی به دلیل گرمای محیط نرم شده میتوانید با قرار دادن داخل فریزر به بافت سفت تری برسید.
✅ برای طعم بهتر و لذیذتر میتوانید به جای شیر از خامه استفاده نمایید.