هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
سلام دوستان🌹 صبحتون بخیر.از همراهیتون بسیار ممنون و سپاسگزارم.آرزوی همیشگی من برای شما سلامتی و شادکامیست طرز تهیه راقبلاهم گذتشتم اما ویدیویی ازش نداشتم.امروز کلیپ کوتاهی ازتهیه این سس گذاشتم تا اگه در درست کردنش مشکلی دارین برطرف بشه.سس کارامل به دو روش مرطوب و خشک میشه درست کرد.روش مرطوب یه کم قلق داره و ممکنه شکرک بزنه که یه کم تجربه بیشتری می خواد تا خوب در بیاد امروز به روش خشک درست کردم.هر دو روش خوبه ولی باید کمی حوصله داشته باشین.ممکنه بار اول خوب نشه ولی با کسب تجربه دفعات بعد این کار را به راحتی انجام خواهید داد.من این روش را بیشتر می پسندم. یک لیوان شکر را درون قابلمه ای که سطح وسیعی داشته باشه ریخته و روی حرارت متوسط قرار بدین بدون اینکه به هم زده و یا از قاشق استفاده کنید هر از گاهی قابلمه را تکان بدین تا شکر ذوب و کاراملی بشه.سپس 75 گرم کره اضافه کرده و با قاشق چوبی به هم بزنید تا کاملا یکدست بشه و به رنگ مطلوب برسه سپس از روی حرارت بردارید و 150گرم خامه صبحانه گرم شده به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.اگه دیدید کمی سفت شد مجدد روی حرارت ملایم به هم بزنید تا کاملا روان شود. _درصورتیکه تکه هایی از شکر درون کارامل به حالت گلوله ای و سفت درآمد نگران نباشید پس از اضافه کردن خامه بلافاصله از صافی رد کنید.از این سس برای فیلینگ و فراستینگ انواع نانها،کیکها و شیرینیها،سرو بستنی،وافل و پنکیک و ...میتوان استفاده کرد و تا مدت زیادی در یخچال قابل نگهداری است.فقط کافی است که موقع سرو کمی آن را حرارت دهید تا روان شود. ✔حتما لایه نازکی از شکر کف تابه باشه تا سریع ذوب بشه در غیر اینصورت ممکنه قبل از ذوب کامل شکر بسوزه. ✔در مرحله ذوب شکر اصلا از قاشق استفاده نکنید. ✔رنگ سس به سلیقه خودتون بستگی داره در مرحله ذوب شدن شکر و بعد اضافه کردن کره میتونید تنظیم کنید ولی مراقب باشید شکر نسوزه. najmeh_shariat ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 بانوی باردار برای شوهرت با حرص و عصبانیت آشپزی نکن باعث میشه بچه در نوجوانی بسیار با پدرش دشمن بشه ... (خانم پرتو اعلم روانشناس) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami آشپزی اسلامی @T_ASHPAZE سوال آشپزی