بادمجان  12 عدد کشک یک شیشه پیاز 5عدد نعنا به میزان لازم سیر به میزان لازم نمک به میزان لازم گردو به میزان لازم طرز تهیه بادمجان‌ها را به صورت ورقه‌‌های نازک برش بزنید و روی آن‌ها نمک بپاشید تا تلخیشون بره. سپس اب بادمجان‌ها را بگیرید و سرخ کنید.در فاصله‌ای که بادمجان‌ها در حال سرخ شدن هستن.پیاز داغ را تهیه نمایید. بادمجانهای سرخ شده را روی دستمال بذارین تا روغنشون گرفته بشه  مقداری از پیاز داغ را برای تزیین کنار بگذارید نعنا داغ و سیر داغ رو هم تهیه مقداری رو برای تزئین کنار بذارین در ظرفی کمی روغن ریخته کمی دارچین 3 پیمانه اب وپیاز داغ و نعنا داغ و گردو و بادمجانها رو بذارین حدود 45 دقیقه با درب بسته و حرارت ملایم بپزه. کلیه مواد را به کمک گوشت‌کوب میکس کنیدتا مایه‌ای یکدست حاصل شود. حدو 250 گرم کشک که 1/3اون رو کنار گذاشته مابقی رو به موادمون اضافه کرده و 10 دقیق دیگه میپزیم. درآخر داخل ظرف سرو ریخته با پیاز داغ و گردو و سیر داغ و کشک و نعنا داغ تزئین کنید