سلام ، ممنون از وقتی که برای هموطناتون میگذارید من هم مثل خیلی از اعضای کانال خیلی ساله که چای سیب و به مصرف میکنم تابستونا برای بچه هام انواع لواشک و میوه خشک و کمپوت درست میکنم ، امسال که درست کردن کشمش و سرکه هم به کارام اضافه شد ، رب گوجه هم پختم عکس از کاران ندارم همه این کارها رو تقریبا اکثر خانمها بلدن ، چند روز پیش رانی هلو درست کردم گفتم طرز تهیش رو بذارم یک کیلو هلو رو پوست گرفتم و ریز خرد کردم ، شش لیوان آب رو وقتی جوش اومد هلو رو بهش اضافه کردم یه ده دقیقه با شعله ملایم بجوشه بعد هلو ها رو ریختم تو پارچ مخلوط کن ، دوباره ریختم تو قابلمه ، یه لیوان شکر به این مقدار هلو و اب اضافه کردم وقتی شکر حل شد خاموش کردم و داغ ریختم تو شیشه ، و شیشه رو برعکس کردم تا هواگیری بشه و پلمپ بشه تا ۲۴ ساعت باید اینطور بمونه @ASH_GMO_NO 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami