از چیپس خارجی های بیرونم تردتر و خوشمزه تره. یک بسته ماکارونی رو توی آب و نمک حدود ۷ دقیقه مثل پختن ماکارونی می جوشونیم بعد آبکش میکنیم فرق نمیکنه چه نوع ماکارونی باشه. ماکارونی ها رو روی پارچه یا سینی جلو آفتاب یا پنکه یا کولر پهن میکنیم تا کامل خشک بشه هر چند وقت زیروروش میکنیم تا کامل خشک بشه. روغن رو داخل تابه با ارتفاع زیاد داغ میکنیم روغن باید زیاد باشه ماکارونیا رو میریزیم داخل روغن و سرخ میکنیم ماکارونیا داخل روغن پف میکنه و طلایی میشه بعد میریزیم داخل کاسه بزرگ بهش به دلخواه فلفل قرمز، پاپریکا، پودرسیر، عصاره پیاز، عصاره مرغ یا گوشت که به صورت پودره برای مزه دار کردنش میزنیم. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami