پُخت ماهی قزل آلا
«تا آخرش حتما ببین»
.
برای مرینیت و طعم دارن کردن ۴۰تا ماهی قزل:
.
مرحله اول زردچوبه رو ماهی میریزیم
.
مرحله دوم نمک رو اضافه میکنیم
.
مرحله سوم پودرسیر رو میریزیم
.
مرحله چهارم زنجفیل رو اضافه میکنیم
.
مرحله پنجم فلفل قرمز 🌶رو میریزیم
.
با استفاده از آب همه ادویه هارو با هم میکس میکنیم تا قشنگ به خورد ماهی مون بره
.
داخل روغن داغ میندازیم تا روغن کمتری به خودش جذب کنه و با شعله کم بعد از ۶-۷ دقیقه ماهی مون آماده است😍
.
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽