شیرینی پشمکی مخصوص شب عید
قسمت دوم( آخر)
آموزش شیرینی پشمکی مخصوص شب عید به روش قنادی
رسپی خانگی 👇🏼
روغن صاف ۵۰ ۱۶۰گ
خاک قند ۲۰۰گ
روغن مایع ۲۵گ
آرد قنادی ۳۰۰گ
وانیل ث ق م خ
رسپی کارگاهی 👇🏼
روغن صاف ۵۰ ۳/۲۰۰ک گ
خاک قند ۴کیلو
آرد ۶کیلو
روغن مایع ۱۵۰گرم
وانیل یه ق غ خ
❌نکات مهم❌
✅ بعد از در اومدن فر به مدت ۶الی۸ساعت استراحت بدین بعد برای چیدمان استفاده کنید
✅اگه خواستین دو رنگ بزنید
از آرد تون کم کنید و پودر کاکائو اضافه کنید
✅برای رسپی کارگاهی ۳۰۰گرم از آردتون کم کنید ۱۰۰الی ۲۰۰گرم پودر کاکائو اضافه کنید
✅برای رسپی خونگی زعفرون دم شده ب اندازه دلخواهی خودتون اضافه کنید
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯