فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی پشمکی مخصوص شب عید قسمت دوم( آخر) آموزش شیرینی پشمکی مخصوص شب عید به روش قنادی رسپی خانگی 👇🏼 روغن صاف ۵۰ ۱۶۰گ خاک قند ۲۰۰گ روغن مایع ۲۵گ آرد قنادی ۳۰۰گ وانیل ث ق م خ رسپی کارگاهی 👇🏼 روغن صاف ۵۰ ۳/۲۰۰ک گ خاک قند ۴کیلو آرد ۶کیلو روغن مایع ۱۵۰گرم وانیل یه ق غ خ ❌نکات مهم❌ ✅ بعد از در اومدن فر به مدت ۶الی۸ساعت استراحت بدین بعد برای چیدمان استفاده کنید ✅اگه خواستین دو رنگ بزنید از آرد تون کم کنید و پودر کاکائو اضافه کنید ✅برای رسپی کارگاهی ۳۰۰گرم از آردتون کم کنید ۱۰۰الی ۲۰۰گرم پودر کاکائو اضافه کنید ✅برای رسپی خونگی زعفرون دم شده ب اندازه دلخواهی خودتون اضافه کنید کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯