سلام به روی ماهتون ✋💞 اینجا بمونی سرآشپز خونه خودت میشی. نگران چیزی نباش. آشپزی های بین المللی رو با زبان ساده اینجا برات به اشتراک میذارم فقط کافیه چندتا از پست هامو ببینی موندگار میشی. کلی خوشمزه های شیک اینجا پست میشه😍😉 @maryamgolifood دلمه برگ انگور رو یه بار به این روش آماده کن😍😍 مواد لازم برای این خوشمزه جذاب : 💥برگ انگور تازه 1کیلو 💥برنج یک و نیم پیمانه 💥پیاز دوعدد بزرگ 💥جعفری و نعناع تازه هرکدام نصف پیمانه 💥ریحان خشک و شوید هرکدام یک قاشق غذاخوری 💥نمک.فلفل سیاه. فلفل قرمز. زیره. 💥رب گوجه فرنگی 2قاشق غذاخوری 💥روغن نصف پیمانه 💥آب لیمو دو قاشق غذاخوری 💥روغن روی دلمه نصف پیمانه 💥آب جوش 200میلی لیتر نکته ها👇👇👇👇 🍁🍁اگه دوست داشتید گوشت استفاده کنید قبلش تفت بدید و به مواد اضافه کنید. 🍁🍁برگ انگور رو توی آب جوش چند دقیقه بذارید تغییر رنگ داد بذارید آب اضافه بره و خنک بشه. 🍁🍁برنج رو با آب داغ و نمک چند ساعت خیس کنید. 🍁🍁برنج... پیاز... سبزیجات معطر.. ادویه ها.. رب گوجه فرنگی.. روغن رو خوب مخلوط کنید. 🍁🍁داخل برگ ها رو با مواد پرکنید ترجیحا نصف قاشق غذاخوری باشه تا راحت بچیده بشه. 🍁🍁داخل قابلمه چندتا برگ انگور بذارید و دلمه ها رو بصورت گلدانی بچینید. 🍁🍁روی دلمه ها نمک... آب یک عدد لیموی تازه روغن و آب جوش رو اضافه کنید یک جسم سنگین روش بذارید در قابلمه رو ببندید بذارید نیم ساعت تا 45دقیقه روی حرارت ملایم بمونه تا دم بکشه. 🍁🍁شما میتونید مخلوط رب گوجه فرنگی و رب انار استفاده کنید که طعم ملس داشته باشه. نوش جان 😍😍😍 @maryamgolifood @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽