دومین اموزش رایگاان چیز کیکهای تنوری خدمت شما😍 ‏@ayda_cake_bsk@ayda_cake_bsk ✅ سییوش کنید و برای اونایی که عاشق چیز کیک تنوری هستن یا میخوان تو خونه راحت کسب درآمد کنن هم بفرستین و چرخه ی مهربونی رو ادامه بدین✅ 💝دوست عزیز حماایت شما از پ.ست ها منو برای گذاشتن آموزش های بعدی دلگرم میکنه💝 ✅مواد لازم: ⭕️کیک پایه: ۱۲۵ گرم:کره ۱۵۰ گرم:شکلات تلخ ۱۰۰ گرم:شکر ۷۵ گرم:شکر قهوه‌ای تیره ۱۶ گرم:وانیلی (۲ بسته) کمی:نمک ۲ عدد:تخم مرغ (متوسط) ۱۰۰ گرم:آرد (آرد گندم) ۱۰ گرم:پودر کاکائو ⭕️مخلوط چیزکیک: ۶۰۰ گرم:پنیر خامه‌ای ۱۲۵ گرم:شکر ۴۵ گرم:نشاسته ذرت ۳ عدد:تخم مرغ (متوسط) ⭕️لایه میانی: شکلات کیندر ⭕️گاناش: ۵۰ میلی‌لیتر:خامه ۱۰۰ گرم:شکلات سفید ⭕️تزئین: توت فرنگی فندق شکلات کیندر ✅دستورالعمل: ⭕️کیک پایه: کره بدون نمک و شکلات تلخ را به روش بن ماری ذوب کنید. شکر دانه‌دار، شکر قهوه‌ای تیره، شکر وانیلی و نمک را اضافه کنید. خوب مخلوط کنید. تخم مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. آرد و پودر کاکائو را الک کرده و به کاسه اضافه کنید. تا جایی که کاملا مخلوط شود، fold کنید. ⭕️پخت کیک پایه: خمیر را به طور مساوی در قالب بریزید. براونی را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد قرار دهید. به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه بپزید. ⭕️مخلوط چیزکیک: پنیر خامه‌ای و شکر را در یک کاسه عمیق قرار دهید. به مدت ۱ دقیقه هم بزنید. نشاسته ذرت را روی مواد الک کنید. خوب مخلوط کنید. تخم مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کنید و تا کنید. ⭕️لایه‌ها: شکلات کیندر را روی براونی و سپس مخلوط چیزکیک بریزید. ⭕️پخت چیزکیک: 55-65 دقیقه در 125 درجه بپزید. گاناش: شکلات سفید را ذوب و روی چیزکیک بریزید. ⭕️خنک کردن: 1 شب در یخچال. ⭕️برش و تزئین: به دلخواه برش و تزئین کنید. ✅نکات: شکر براونی را به دلخواه تنظیم کنید. چیزکیک را می‌توانید یک روز قبل آماده کنید. نوش جان! قالب۲۲-۲۳ ‏کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯