اولین آمو.زش از دوره ی راایگان چیز کیکهای تنوری خدمت شما😍 @ayda_cake_bsk @ayda_cake_bsk ✅لاایک و سییوش کنید و برای اونایی که عاشق چیز کیک تنوری هستن یا میخوان تو خونه راحت کسب درآمد کنن هم بفرستین و چرخه ی مهربونی رو ادامه بدین✅ 💝دوست عزیز حماایت شما از پ.ست ها منو برای گذاشتن آموزش های بعدی دلگرم میکنه 💝 ⭕️پایه چیزکیک: ۲۰۰ گرم :بیسکویت اوریو ۸۰ گرم :کره ⭕️مخلوط شکلات تلخ: ۱۵۰ گرم:شکلات تلخ (ذوب شده) ۴۰۰ گرم:پنیر خامه‌ای ۷۵ گرم:شکر ۸ گرم:وانیلی ۲ عدد:تخم مرغ (متوسط) ۳۰ گرم:نشاسته ذرت ⭕️مخلوط شکلات سفید: ۱۵۰ گرم:شکلات سفید (ذوب شده) ۴۰۰ گرم:پنیر خامه‌ای ۷۵ گرم:شکر دانه دار ۸ گرم:وانیلی ۲ عدد:تخم مرغ (متوسط) ۳۰ گرم:نشاسته ذرت ⭕️تزئین: ۷۵گرم:خامه ۷۵ گرم:شکلات تلخ ⭕️مراحل: ✅پایه چیز کیک : بیسکویت اوریو را پودر و با کره ذوب شده مخلوط کنید. در قالب فشار دهید. ✅مخلوط شکلات تلخ: شکلات تلخ را ذوب کنید. با پنیر خامه‌ای، شکر، وانیل، تخم مرغ و نشاسته ذرت مخلوط کنید. ✅مخلوط شکلات سفید: شکلات سفید را ذوب کنید. با پنیر خامه‌ای، شکر، وانیل، تخم مرغ و نشاسته ذرت مخلوط کنید. ✅مونتاژ: مخلوط شکلات تلخ را روی خمیر بریزید. سپس مخلوط شکلات سفید را با قیف روی آن بریزید. ✅پخت: به مدت 75-80 دقیقه در فر 125 درجه سانتیگراد بپزید. ✅رویه: خامه را گرم کنید. شکلات تلخ را ذوب کنید و مخلوط کنید. روی چیزکیک بریزید. ✅سرد کردن: به مدت یک شب در یخچال خنک کنید. ✅سرو: برش داده و با تزیین دلخواه سرو کنید. ⭕️⭕️نکات: 💜برای طعم قوی تر شکلات، می توانید از شکلات تلخ با درصد بالاتر کاکائو استفاده کنید. 💜می توانید از قالب کمربندی به جای قالب معمولی استفاده کنید. 💜برای برش تمیزتر چیزکیک، قبل از برش آن را به مدت 30 دقیقه در فریزر قرار دهید. 💜می توانید چیزکیک را با تزیینات دلخواه خود مانند میوه های تازه، آجیل یا سس شکلات تزئین کنید. قالب۲۲-۲۳ @ayda_cake_bsk @ayda_cake_bsk کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯