سومین آمو.زش از یازده آموزش دوره ی راایگان چیز کیکهای تنوری خدمت شما😍
@ayda_cake_bsk
@ayda_cake_bsk
✅💝
چیز کیک بانتی✅
⭕️پایه چیزکیک :
۱۵۰ گرم:بیسکویت پتی پور
۵۰ گرم:بادام (برشته شده)
۱۵۰ گرم:کره
⭕️مخلوط خامهای:
۲۵۰ گرم:پنیر خامه ای ماسکارپونه
۱۵۰ گرم:شکلات سفید
۱۲۰ گرم:شکر
۱۶ گرم:وانیل (۲ بسته)
۵۰۰ گرم:پنیر خامهای
۴۰ گرم:نشاسته ذرت
۳۰ گرم:نارگیل
۳ عدد:تخم مرغ (متوسط)
⭕️تزئین:
۵۰ میلی لیتر:خامه
۱۲۵ گرم:شکلات سفید
✅دستورالعمل:
⭕️پایه چیز کیک: بیسکویت و بادام را پودر و با کره ذوب شده مخلوط کنید. در قالب کمربندی پهن و فشرده کنید. در یخچال قرار دهید.
⭕️مخلوط خامهای: مواد را با همزن مخلوط کنید. در فر 125 درجه به مدت 60 دقیقه بپزید.
⭕️تزئین: گاناش شکلات سفید را روی چیزکیک بریزید. 30-45 دقیقه در یخچال خنک کنید.
⭕️برش و تزئین: برش داده و با خامه، نارگیل، بادام و توپ نارگیلی (اختیاری) تزئین کنید.
✅نکات:
شکر را به دلخواه تنظیم کنید.
می توانید گاناش شکلات سفید را با شکلات تلخ نیز تهیه کنید.
برای برش تمیزتر چیزکیک، قبل از برش آن را به مدت 30 دقیقه در فریزر قرار دهید.
نوش جان!
قالب۲۲-۲۳
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽