تا حالا این ترشی رو امتحان کردی ؟⁉️⁉️
کپشنو حتمااا بخون 👇🏻👇🏻👇🏻
@home_nasrin
@home_nasrin
تا فصلشِ درست کن یه ترشی راحت و فوری و خوشمزه
✅ابتدا باقالی رو از غلاف جدا کنید و بشورید در قابلمه ای که آب ریختید و جوشیده بریزید و اجازه بدید خوب پخته و نرم بشه 😍👌🏻
بعد از پختن وقتی از دما افتاد و کنی خنک شد داخل شیشه خشک و خنک بریزید و مخلوط سرکه و نمک و گلپر رو اضافه کنید من یه تیکه نبات هم برا اینکه سردی سرکه رو بگیره انداختم ( دو حبه سیر و فلفل تند هم داخلش ریختم بدلخواه و سلیقه ای هستش که میتونید حذفش کنید )👍🏻
❌نکته خیلی مهم ( اگه باقالی خوب پخته نشه وقتی سرکه اضافه می کنیم باقالی داخل سرکه خیلی سفت میشه حتماا حواستون باشه ( تو فیلم میزان پخت مشخصه که خیلی خوب پخته شده )❌
@home_nasrin
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽