فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آمـوزش کـیک پـرتقال🍊👇🏼 رسپی خانگی ۳عدد تخم. مرغ ۱۸۰گرم پودر شکر ۹۰گرم آب پرتقال ۹۰گرم روغن مایع ۹۰گرم شیر پرچرب آرد ۳۵۰گرم. الک شده پودر ژله پرتقال یک ق چ خ بکینگ پودر یک ق چ خ وانیل خیلی کم شربت بار ب اندازه پرتقال یه عدد رنده شده 👇رسپی کارگاهی تخم مرغ ۱۸عدد پودر شکر ۱/۱۰۰ک گ روغن مایع ۵۰۰گ آب پرتقال۵۰۰گ شیر پرچرب۵۰۰گ پرتقال رنده شده۳عدد آرد ۱/۵۰۰ک گ پودر ژله یک بسته بکینگ پودر یک ق پ شربت ۱۰۰گ وانیل ب اندازه ❌نکات مهم❌ ✅مدت زمان توستر ۵۵دقیقه دو تا المنت ✅مدت زمان خمیر زیر دستگاه با همزن خونگی۵دقیقه دور متوسط ✅بعد از پخت کیک ب مدت ۳ساعت استراحت داخل یخچال اینم صفر تا صد کیک عصرونه ی پرتقال امید وارم خوشتون بیاد نوش جان🙏😍 کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯