آمـوزش کـیک پـرتقال🍊👇🏼
رسپی خانگی
۳عدد تخم. مرغ
۱۸۰گرم پودر شکر
۹۰گرم آب پرتقال
۹۰گرم روغن مایع
۹۰گرم شیر پرچرب
آرد ۳۵۰گرم. الک شده
پودر ژله پرتقال یک ق چ خ
بکینگ پودر یک ق چ خ
وانیل خیلی کم
شربت بار ب اندازه
پرتقال یه عدد رنده شده
👇رسپی کارگاهی
تخم مرغ ۱۸عدد
پودر شکر ۱/۱۰۰ک گ
روغن مایع ۵۰۰گ
آب پرتقال۵۰۰گ
شیر پرچرب۵۰۰گ
پرتقال رنده شده۳عدد
آرد ۱/۵۰۰ک گ
پودر ژله یک بسته
بکینگ پودر یک ق پ
شربت ۱۰۰گ
وانیل ب اندازه
❌نکات مهم❌
✅مدت زمان توستر ۵۵دقیقه دو تا المنت
✅مدت زمان خمیر زیر دستگاه با همزن خونگی۵دقیقه دور متوسط
✅بعد از پخت کیک ب مدت ۳ساعت استراحت داخل یخچال
اینم صفر تا صد کیک عصرونه ی پرتقال
امید وارم خوشتون بیاد نوش جان🙏😍
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯