فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکی از خوشمزه ترین و خاص ترین چیزکیک های دنیاست که هر کافه ای بردی محاله بهت سفارش نده 😍 @behh_food @behh_food ✅لاایک و سییوش کنید و برای چندتا از دوستان تون هم بفرستین تا اونا هم از این دوره های راایگان بهفود استفاده کنن✅ چیزکیک پسته 💚 برای کراست: 200 گرم بيسکوئيت پودرشده 100 گرم کره ذوب شده 👈 با هم مخلوط کرده و کف یه قالب 26 سانتی که کاغذ روغنی انداختیم ریخته و کاملا فشرده می کنیم. 180 گرم پسته خرد شده 40 گرم کره ذوب شده 3 ق غ پودرقند 👈 مواد رو با هم مخلوط کرده و روی لایه بيسکوئيتی پهن کرده و فشار میدیم و قالب رو 20 دقیقه داخل یخچال میزاریم. برای لایه پنیری: 3 عدد تخم مرغ 190 گرم شکر دانه ریز 45 گرم نشاسته ذرت 200 م ل خامه 700 گرم پنیر خامه ای زست 1 عدد لیمو ترش 1 بسته وانیل شکری 👈 پنیر و شکر و وانیل رو با هم مخلوط می کنیم. خامه و نشاسته ذرت رو هم بهش اضافه می کنیم. تخم مرغ ها رو دونه دونه بهش اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. داخل قالب ریخته و دیواره بیرونی قالب رو دو لایه فویل می پیچیم. قالب رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 160، حرارت از بالا و پایین، به‌مدت 1 ساعت میزاریم. یک کاسه آب داخل فر گذاشته و بعد از زمان پخت فر رو خاموش کرده و در فر رو نیمه باز میزاریم. 20 دقیقه بعد از فر خارج کرده و صبر می کنیم چیزکیک داخل دمای محیط خنک بشه، کمی کرم پسته رو بن ماری کرده تا روان بشه و روی چیزکیک ریخته و 6 تا 8 ساعت داخل یخچال استراحت میدیم، سپس به دلخواه تزئین می کنیم. نوش جان😋 @ayseguls.bakery💝 Tr:@behh_food @behh_food . کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh