فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مربای به🍏 مربای به از مرباهای مورد علاقمه میوه‌ی خوش عطر پاییزی که میشه ازش یه مربای خوش رنگ هم درست کرد چی از این بهتر به ازای هر کیلو به همون مقدار شکر لازم داریم به پوست کنده به اندازه دلخواه خردش میکنیم با شکر میزاریم یک شب تا صبح تو یخچال بمونه بعد مقداری اب که فقط روی به بگیره اضافه میکنیم با دم کنی میزاریم روی شعله ملایم به مدت سه تا چهار ساعت مدت زمان پختش به بهی که انتخاب کردین داره مال ما خیلی خوب نرم شد زمان زیادی نبرد تا جا بیفته به نرم بشه ‌اگه دیدین نرم نشده سفته یه مقدارم اب بهش اضافه کنید تا به کاملا نرم بشه مربا غلیظ بشه آخر پخت یک قاشق ابلیمو تازه هم اضافه کنید اگر مربای شما بعد خنک شدن خیلی غلیظ شد یک لیوان اب جوش اضافه کنید بزارید روی شعله یکی دو قل بخوره بعد خاموش کنید #تبریز مهمان پیجم شو از دیدن اشپزی مامان کنار الماس لذت ببر👇🏻👇🏻 @roostaye_zibaa p @roostaye_zibaa ۰ @roostaye_zibaa @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽