گراتن سیبزمینی
.
مواد اولیه: ⬇️
سیب زمینی ۵ عدد کوچک
سس بشامل ۵ پیمانه
پنیر مخلوط ۲ پیمانه
.
طرز تهیه: ⬇️
۱.سیب زمینی رو ورقهای نازک برش میدیم
۲.کف ظرف سس بشامل میریزیم و روی سس ورقههای سیبزمینی و همینطور لایههارو ادامه میدیم تا سیب زمینی تموم بشه
۳.ظرف رو ۱ ساعت میذاریم داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد
۴.بعد از ۱ ساعت ظرف رو از فر خارج می کنیم پنیر اضافه می کنیم و برای ۱۰ دقیقه دیگه میذاریم داخل فر تا پنیر آب و طلایی رنگ بشه
.
✅نکات تکمیلی:
۱.در گراتن از هر نوع پنیری میتونید استفاده کنید مثل موزارلا، چدار، پارمزان و... فقط نکته مهم اینکه طعم پنیر کاملا باید احساس بشه تو این غذا
۲.طرز تهیه سس بشامل در صفحه هایلایت شده فقط برای استفاده از سس بشامل در گراتن آخر درست کردن سس یک فنجان آب اضافه کنید تا رقیقتر بشه تا به پخت سیبزمینی در فر کمک کنه
۳.در لایههای گراتن میتونید از بیکن یا پیاز کاراملی هم استفاده کنید
.
.
┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄
@menoeslami🍖🍗🍖🍗