5.65M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
دلمه پیاز . مواد اولیه: ⬇️ پیاز ۴ عدد بزرگ گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم برنج ۱ پیمانه لپه ۱/۲ پیمانه رب ۱ ق.غ سیر ۴ حبه جعفری ۱ پیمانه لیمو ۲ عدد زردچوبه فلفل سیاه بهارات نمک مواد سس: ⬇️ رب ۱ ق.غ رب انار ۳ ق.غ نمک آبجوش . طرز تهیه: ⬇️ ۱.یک عدد پیاز رو نگینی کرده و‌‌ تفت میدیم ۲.چرخکرده، سیر له شده، رب، نمک، زردچوبه، بهارات، فلفل سیاه، جعفری خرد شده، برنج دم کرده و لپه‌ی پخته شده رو به پیاز اضافه و مخلوط می کنیم و میذاریم کنار ۳.سه پیاز باقیمونده رو تا مرکز پیاز برش میدیم میذاریم داخل آبجوش تا نیم ساعت بپزه و لایه‌ها کمی از هم جدا بشن ۴.رب، رب انار، نمک و آبجوش رو با هم مخلوط می کنیم برای سس ۵.لایه‌های پیاز رو از هم جدا می‌کنیم و لایه‌های کوچیک‌تر رو خرد می کنیم میریزیم کف تابه ۶.از موادی که درست کردیم میریزیم وسط لایه‌های پیاز، میپیچیم و میذاریم کف تابه ۷.از سسی که درست کردیم میریزیم روی دلمه‌ها و میذاریم ۱ ساعت بپزن ۸.آخر پخت آب لیمو رو میریزیم روی دلمه‌ها . ✅نکات تکمیلی: ۱.اگر خواستید میتونید چرخکرده رو حذف کنید و تبدیلش کنید به یک غذای گیاهی ۲.توی سس میتونید شیره انگور هم اضافه کنید شیرینی جذابی به سس میده ‌┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄ @menoeslami🍖🍗🍖🍗