#ترشی_خرفه
💢گیاه خرفه رو پاک میکنیم و به اندازه های حدود دوسه سانتی خرد میکنیم . ساقه هاش هم خرد میکنیم. بعد میشوریم و میذاریم داخل آبکش تا آب اضافیش جدا بشه. بعد داخل طرف بزرگتری میریزیم و سیر خرد شده و هویج خام رنده شده و نمک بهش اضافه میکنیم.
بعد مخلوط سرکه و آب رو که جداگانه گذاشتیم تا دوسه تا جوش خورده همون جوری داغ روی خرفه ها میریزیم و مخلوط میکنیم و داخل شیشه میذاریم. دوروز بعد قابل استفاده است.
میزان آبی که به سرکه اضافه میکنیم بستگی به ترش بودن سرکه تون داره.
ممکنه آب نیاز نداشته باشه.
سرکه من به تنهایی خیلی ترش بود واسه همین آب ریختم.
.اگه دوس ندارید هویج رو حذف کنید.
یا اینکه اگه خواستید فلفل سبز قلمی هم بریزید.
یه روش هم قبلا درست کردم اینه که علاوه بر این مواد گوجه فرنگی پوره شده هم ریختم اونم خوبه.
شهرهای جنوبی به این گیاه پرپین میگن.
هر جا به زبون محلی اونجا تلفظ میشه ولی خب اصلش همون خرفه هست.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami