ه ایران میآید و در محلۀ دردشت ساکن میشود و هماکنون نیز پسوند فامیلی آنان، فروغی دردشت است، ظاهراً مسلمان میشوند. بسیاری از شاعران آن عصر، واکنشهای جالبی به یهودی بودن آن دارند. ادیبالممالک، ملکالشعرای بهار و... از جمله کسانی هستند که به این موضوع اشاره میکنند. در مورد یهودیان بغدادی و ماجرای مسلمان شدن آنان، یک مسئلۀ مهم وجود دارد و آن هم این است که وقتی ماجرای باب و بهاء راه میافتد و در کشور مورد استقبال قرار نمیگیرد، تعدادی از یهودیان بغدادی که بهظاهر اسلام آورده بودند و یا اصلاً اسلام نیاورده بودند، به جریان بابیه تزریق میشوند و به آن کمک هم میکنند، در حقیقت، پیوستن آنان به این جریان باعث میشود که این جریان جان گرفته و حیات پیدا کند.
بهاییان یهودی
در مورد دوگانگی آیین یهودیان مسلماننما، اسناد بسیاری وجود دارد؛ میان بسیاری از تاریخنویسان اتفاق نظر وجود دارد که حدود یک قرن پیشتر، جریانی برای بهایی شدن یهودیان ایجاد شد، چنانکه پس از اندک زمانی، بیش از 90 درصد از جمعیت بهاییان را کسانی تشکیل میدادند، که سابق بر آن یهودی بودهاند. این موضوع «تزریق یهودیان به بهائیت»، یک قرن پیشتر از این، در فضای سیاسی ایران جزء بدیهیات بهشمار میرفته است. اسماعیل رایین در کتاب انشعاب در بهائیت مینویسد: «بیشتر بهائیان ایران یهودیان و زردشتیان هستند و مسلمانانی که به این فرقه گرویدهاند در اقلیت میباشند. اکنون سالهاست که کمتر شده مسلمانی به آنها پیوسته باشد.» حضرت امام نیز در نامهای هشدارآمیز به اسداللّه علم در تاریخ 2 آذرماه 1341 مینویسد:
دولت، خوب است وظیفۀ خود را بداند؛ ما را زیر دست یکمشتکلیمیکهخودرابهصورتبهاییدرآوردهاند پایمال ننماید. (2 آذر 1341)
«مقام امنیتی» ساواک
پرویز ثابتی، چهارم فروردین 1315، در محلۀ تپهسرِ شهر مهدیشهر (سنگسر) زاده شد. وی در دبیرستان قدیمی و زرتشتی «فیروز بهرام» تهران درس خواند و از دانشگاه تهران مدرک کارشناسی حقوق دریافت کرد.ثابتی در موساد اسرائیل دورۀ امنیتی دید و از سال 1345 تا آستانۀ انقلاب مسئول ادارات مختلف ساواک بود، و بهخصوص حائز اهمیت است که «زندان کمیتۀ مشترک ضد خرابکاری» در ادارۀ سوم (امنیت داخلی) و دفتر بازجویی ساواک زیر نظر او اداره میشد. وی بعدتر با صلاحدید شخص شاه، در یک برنامۀ تلویزیونی با موضوع «چریکهای فدایی خلق» حاضر شد و نامی که برای اشاره به او در این برنامه مورد استفاده قرار گرفت (مقام امنیتی) در افکار عمومی ایرانیها ماندگار شد و روی او ماند. قدرت توجیه و استحکام کلام این «مقام امنیتی» موجب شد بهعنوان «سخنگوی ساواک» برگزیده شود و در برنامههای خبری بعدی نیز حضور یابد.
وی بر اساس اسناد ساواک، در نهم آبان سال 1357 با نام مستعار «عالیخانی» از طریق فرودگاه بینالمللی مهرآباد، تهران را به مقصد لندن ترک کرد. ثابتی نهایتاً به ایالات متحده رفت و با ثبت شرکتی به نام Paris Enterprises از 1983 تاکنون به فعالیت اقتصادی مشغول است.(دربارۀ ارتباط وثیق خانوادۀ «عالیخانی» با اسرائیل نیز اطلاعات مهمی وجود دارد. نمایندۀ دولت اسرائیل در ایران در خلال دهههای 1340 و 1350، برادران عالیخانی بودهاند)
پردیس، فرزند خلف پرویز
پردیس، نام دختر این مقام امنیتی است که در سال 1354، در بحبوحۀ اختناق و شکنجۀ جوانان این کشور به دست پدرش در «کمیتۀ مشترک ضد خرابکاری» به دنیا آمد. این دختر نیز در سال 1357 به همراه خانوادهاش جلای وطن کرد و در آمریکا ساکن شد و در بالاترین سطوح تکنیکال ایالات متحده آموزش دید و پرورش یافت. وی دورههای کارشناسی، ارشد و دکتری ژنتیک را به ترتیب در دانشگاههای MIT، آکسفورد و هاروارد طی کرد و اکنون استادتمام دانشگاه هاروارد در حوزۀ ژنتیک است.
پرونده ویژه "جنگ جهانی غذا" ,
پردیس ثابتی روی بیماریهای همهگیر مانند ابولا مطالعه میکند و اکنون مأموریت یافته توالی ژنومی ایرانیان را شناسایی کند. این پروژه نقاط ضعف و قوت ساکنان این سرزمین را بهخوبی بهدست میدهد. در یک فیلم که از دانشگاه استنفورد و از تیم این پروژه منتشر شده آمده است:
«99.9 درصد مردم روی زمین ژنهای یکسانی دارند و این ژنها اکثراً مشابه هستند ولی تغییرات کوچکی در بخشهای مختلف ژنوم ما وجود دارد که باعث تفاوت در جمعیتها میشود.
من بهعنوان «پزشک آینده» بیصبرانه منتظر «پزشکی شخصیسازی شده»ای هستم که از اطلاعات ژنوم برای تجویز دارو و تشخیص بیماری استفاده میکند.
طی چند سال گذشته از ژنتیک یاد گرفتیم که داشتن یک مبنای خیلی خاص در پیشینۀ اطلاعات ژنومی، برای فهمیدن نحوۀ بیماریزایی تفاوت جمعیتها بسیار اهمیت دارد.»
به این ترتیب روشن است که اطلاعات ژنتیکی و خصوصیتهای مردم ایران ــ که حتی مطابق اذعان فوق برای بیماریشناسی و تجویز (و قهراً حملۀ بیولوژیک) نیز کاربرد دارد ــ توسط «فرقهای خاص» در اخت