⭕️ اینجا رستورانی در فرانسه است تعجب نکنید
✍️ سیدعلی حسینی
♨️ فرانسوی ها سالانه چهار هزار تن قورباغه مصرف می کنند . این آمار مربوط به فقرای فرانسه نیست . در فرانسه رستوران ها این غذا را آماده می کنند و گروهی نیز کار اصلیشان پرورش قورباغه است . من البته عرضم نه مربوط به خوب بودن یا بد بودن قورباغه است و نه مربوط به فرهنگ فرانسوی ها
🔻عرض من در تصویر آخر قابل مشاهده است . به ظروف آویزان شده در رستوران دقت کنید . همه مسی است ....
🔸در طول سالهایی نه چندان دور ما استحمار شدیم .
🔸این ظروف را با این اسم که بی کلاس است و تفلون از آن بهتر است و هزار و یک اسم دیگر از ما گرفتند .
از خانه های ما این ظروف حذف شد .
💢 شغل مسگری و صنعت مربوط به مس (در حوزه آشپزخانه) تا حدود زیادی برچیده شد و حالا ذره ای شک نکنید که در آینده ای نه چندان دور ، خودمان برای با کلاس شدن و به تقلید از غربی ها ، دوباره مس را به آشپزخانه می اوریم .
🔻منتها این بار مس فرانسوی را ...
.
‼️ جمع بندی : از این دست داشته ها که با استحمار از ما گرفتند زیاد داریم و از این دست داشته ها که می خواهند بگیرند بیشتر ...
.
داشته ایی که داریم را حفظ کنیم و به داشته هایی که از ما گرفتند برگردیم ...
.
این یک پیشنهاد نیست . یک باید است ...
https://www.instagram.com/p/CGNyXLJhA_G/
https://eitaa.com/mesagh