⭕️ اینجا رستورانی در فرانسه است تعجب نکنید ✍️ سیدعلی حسینی ♨️ فرانسوی ها سالانه چهار هزار تن قورباغه مصرف می کنند . این آمار مربوط به فقرای فرانسه نیست . در فرانسه رستوران ها این غذا را آماده می کنند و گروهی نیز کار اصلیشان پرورش قورباغه است . من البته عرضم نه مربوط به خوب بودن یا بد بودن قورباغه است و نه مربوط به فرهنگ فرانسوی ها 🔻عرض من در تصویر آخر قابل مشاهده است . به ظروف آویزان شده در رستوران دقت کنید . همه مسی است .... 🔸در طول سالهایی نه چندان دور ما استحمار شدیم . 🔸این ظروف را با این اسم که بی کلاس است و تفلون از آن بهتر است و هزار و یک اسم دیگر از ما گرفتند . از خانه های ما این ظروف حذف شد . 💢 شغل مسگری و صنعت مربوط به مس (در حوزه آشپزخانه) تا حدود زیادی برچیده شد و حالا ذره ای شک نکنید که در آینده ای نه چندان دور ، خودمان برای با کلاس شدن و به تقلید از غربی ها ، دوباره مس را به آشپزخانه می اوریم . 🔻منتها این بار مس فرانسوی را ... . ‼️ جمع بندی : از این دست داشته ها که با استحمار از ما گرفتند زیاد داریم و از این دست داشته ها که می خواهند بگیرند بیشتر ... . داشته ایی که داریم را حفظ کنیم و به داشته هایی که از ما گرفتند برگردیم ... . این یک پیشنهاد نیست . یک باید است ... https://www.instagram.com/p/CGNyXLJhA_G/ https://eitaa.com/mesagh