🔴مصادیق تخلف و جرم آپارات
🔺شرکت آپارات بدلیل فعالیت آشکار در راستای تحقق سند ۲۰۳۰؛ به ویژه بند ″چهار و پنج″ آن مجرم شناخته شد. کلیپ ژلوفن به عنوان پایه اصلی و مصداق جرم آپارات عنوان شد، در حالی که این بستر در ″تولید، نشر و تقویتِ مشاهدهی محتواهای مجرمانه″ یدِ طولایی داشته است.
🔺آپارات در باب ″کنترل محتوا″ نیز تخلفات آشکاری داشته و نه تنها نظارت قانونی اعمال نکرده بلکه در مواردی محتوای ناسالم و ضد فرهنگی را به عنوان پیشنهاد به مخاطب عرضه نموده است. تعداد بالای پیامهای بازرگانی متعارض با فرهنگ ایرانی_اسلامی و بعضا مبتذل، بارگذاری فیلمهای خارجی که خط قرمزها را نادیده گرفته، پوشش برخی مراسمهای ضد فرهنگی و حتی تقویت نشر و مشاهده برخی آثار ضد امنیتی و... نشان از بیمبالاتی مسئولان و مهیا نمودن بستر ضد فرهنگی دارد.
⛔️نکتهی حائز اهمیت این است که این شرکت مسئولیت انتشار محتوا را از خود ساقط و آن را به کاربر منتسب میکند، در صورتی که بدیهیست زیرساخت این رسانه و هر رسانه مشابه دیگر، در انحصار ″عوامل فنی″ قرار دارد و کد نویسی آن در اختیار هیچ کاربری نیست! ❌لذا این ادعا مضحک است و وظیفهی نظارت بر محتوای منتشره و خروجی رسانههایی از این دست، در اختیار عوامل پلتفرم میباشد.
🔺از موارد دیگر بحث ″دریافت مجوز قانونی″ است؛ این پلتفرم در دورهای که ویاودیها با مصوبه دولت از زیر نظر وزارت ارشاد خارج میشوند و ملزم به اخذ مجوز از رسانههای فراگیرند با چه مجوزی فعالیت داشته است؟
ادامه دارد..
https://eitaa.com/mesagh