🐓چه بخوریم که کمتر مریض شویم🐓
۱- در ناشتا یک مشت مویز (خون ساز و ضد فراموشی مخصوصا برای افراد سن بالا)، چند عدد بادام درختی یا ۱٠ عدد زمینی، نصف عدد گردو در هوای گرم و یکی در هوای سرد، یک لیوان آبجوش که یک قاشق عسل و یک قاشق آب لیموی ترش نیز داخلش باشد.
۲- آب باید جوشیده باشد، تا سبک شده و راحت تر در عروق بتواند مواد غذای را منتقل کند، پس از جوشیده شدن سرد شده و در داخل هر لیتر آب ۳ قاشق گلاب قاطی و در ظروف شیشه ای ریخته در یخچال نگهداری شود.
۳- نمک مصرفی فقط نمک دریا، طوری برنامه ریزی شود روزانه حداکثر تا ۶ گرم نمک طبیعی نه تصفیه شده به بدن در داخل انواع غذاها رسانده شود (مالیدن نمک به زبان قبل و بعد از غذا و هنگام خواب).
۴- از روغن های بازار که اکثرا اشباع شده و سنگین هستند و در عروق رسوب می کنند استفاده نشود و بجای آن روغن کنجد برای سرخ کردنی یا پی گاو و گوسفند یا دنبه گوسفند در خورشت ها، برای خوراکی در سالاد روغن زیتون و داخل برنج به ازای هر نفر یک قاشق چایخوری کره گرفته شده از گاو که زرد رنگ است.
۵- چای سیاه مضر و اعتیاد آور است، به همین دلیل رفع خستگی می کند، ولی بتدریج (چون مغز عادت کرده یکباره حذف شود، موجب سر درد خواهد شد) چای سیاه سبب کاهش آب بدن و چندین تحولات منفی در بدن ایجاد خواهد کرد توصیه می شود کمرنگ و حداقل یک ساعت بعد از وعده غذایی میل شود و اگر بتوانند ترک اعتیاد کنند بهتر است و بجای آن برگ خشک شده گیاه بادرنجبویه همراه با گل محمدی یا چای پونه یا آلبالو یا آویشن یا گل گاوزبان و یا ...مخلوطی از چند تا خوبه، هر کدام یک قاشق در فلاکس که یک لیتر آبجوش اضافه شده باشد که ۲٠ دقیقه دم می کشد، باعث تمدد اعصاب شده و برای دستگاه گوارش نیز مفیدند.
۶- مصرف گوشت گاو برای ۴٠ سال به بالا و کلیه کسانیکه تحرک جسمی ندارند ممنوع، ولی گوشت گوسفند و شتر هر وقت که خواستند بصورت کبابی حداکثر ۱۵٠ گرم بلامانع است، گوشت مرغ های پرورشی که در طب ایرانی خوکچه اهلی لقب گرفته زیاد مفید نیستند (قبل از مصرف گوشت مرغ پرورشی ابتدا در قابلمه ای با آب پخته در حالیکه مقداری پیاز و چند تیکه هویج هم داخلش باشد، تا مواد زائد و هورمونهای مضر جذب پیاز و هویچ شده، سپس فقط مرغ از قابلمه خارج و بقیه دور ریخته شود)، ولی مصرف مرغ های که رشد طبیعی، حداقل ۳ ماهه نه ۴٠ روزه بلامانع (افرادی که وزن اضافی دارند مواد گوشتی و سرخ کردنی ها چاق کننده هستند، لذا کمتر مصرف کنند)
۷- برای رشد موها یا کاهش درد مفاصل روزی یک قاشق مربا خوری روغن زیتون به بدن خود از طریق خورشت ها برسانند.
۸- مصرف میوه های هر فصل اندکی روزانه مصرف شود، اضافه فقط لذتش می ماند، چون مواد اضافی دفع می شوند و سبب فشار جیب خواهند شد، پس کمتر مصرف شوند اما روزانه.
۹- تا جائیکه ممکن است مواد بسته بندی شده نظیر کنسروها و کمپوت یا رب گوجه ی مدت دار و نوشابه های گازدار کمتر مصرف شود، نوع خانگی ترجیح دارد.
۱٠- مصرف تخم کدو و بادام های زمینی و درختی ضروریست، روزانه تعداد معدودی.
۱۱- کمبود خواب را با مصرف چند برگ کاهو قبل از خواب یا یک لیوان شیر ولرم گاوی همراه خرما یا عسل و پاشیدن اسپری گلاب روی متکا حل کنید.
۱۲- دیابیی ها اصلا قندهای مصنوعی میل نکنند، ولی قند طبیعی در حد توت یا کشمش و خرما با دمنوش یا اندکی خربزه و هندوانه.
۱۳- هرگاه سرما خوردید.
اولا- کلیه ها را گرم نگهدارید. ثانیا مواد سرد مزاج مثل خیار هندوانه، ماست و گوشت گاو و... حتی مواد چرب و آب سرد میل نکنید، در عوض آب داغ یا دمنوش بیشتر میل کنید، چون عرق می کنید با کمبود آب بدن مواجه نشوید
۱۴- تحرک داشته باشید کار یدی یا ورزش و پیاده روی روزانه» م م» ۱۴٠۲/۳/۲۵
@mhg12871338
🐓🐓🐓🐓🐓🐓