🌸راه ساده جدا سازی پوست سخت گردو از مغزش🌸
اولا- گردو را با پوستش خرید کنیم، چون مواد غذایی پوشیده را نباید پوستش را در آورد زیرا از خواص آن که بماند کاسته می شود، وقتی پوستش را در آوردیم باید مصرف کنیم، مثل پوست پرتقال، بادام درختی یا زمینی، مغز گردو، فندق، پسته و...
ثانیا- برخی گردوها سخت پوست هستند و به سادگی نمی توان مغزش را از پوست جدا کرد با ترفندی می توان کار جداسازی را آسان کرد
آنهم خواباندن گردو حدود ۱۲ ساعت در آب نمک است که بعدش پوست گردو به آسانی از مغز جدا خواهد شد
لطفا ویدیو را مشاهده کنید.
🌸اما خواص گردو از دید طب ایرانی: گردو طبعش گرم است.
گردو و عسل غذای مغزند.
گردو از سفیدی زود هنگام موهای سر پیشگیری می کند.
روغن موجود در گردو برای سایر اعضای بدن مفید است و...
اما طرز تهیه خورشت فسنجان:
۱- گردو را شکسته و نیم کیلو گرم برای چهار نفر، در خرد کن (مولینکس خرد کرده) و داخل قابلمه ریخته، دو برابرش آب می ریزیم، تا پس از جوش آمدن آرام سه ساعت بجوشد.
۲- نیم کیلو مرغی را که قبلا در قابلمه ی دیگری پخته همراه با چند عدد پیاز و هویچ که هورمون های سمی مرغ جذب پیاز و هویج شده باشد، فقط مرغ از قابلمه خارج گردد.
اما آب، هویج و پیاز بدور ریخته شود.
این مرغ پاکسازی شده برای هر خورشت یا کبابی یا سرخ کردنی آماده است
مرغ یا خروس یا اردک محلی فاقد هورمون و نیازی به سم زدایی ندارد
بعدش رب گوجه، نمک، فلفل، رب انار و مقدار ۲٠٠ گرم سبزی خورد شده، داخلش تا آرام بجوشد و غلیظ شود.
نکته مهم: ملاقه آهنی همواره داخل خورشت باشد، تا خورشت شما سرشار از آهن شود»م م ۱۴٠۲/۴/۱۱
@mhg12871338
🌸🌸🌸🌸🌸