🍎حذف میکروب تب مالت با جوشاندن شیر🍎
تب مالت در کشور زیاد شد و علتش هم بی احتیاطی و سهل انگاریست، هر گاه شیر خرید کردید، حتما حداقل ۱۵ دقیقه پس از بجوش آمدن قل بخورد، تا کلیه میکروب ها از جمله تب مالت حذف و شیر پاک و عاری از هر میکروبی خواهد شد (استرلیزه).
افزایش موارد تب مالت در سال گذشته از طریق لبنیات مخصوصا شیر نجوشیده و پنیرهای بدون نمک (غیر پاستوریزه!) مصرف نکنید
وزارت بهداشت:
سال ۱۴۰۱ بروز موارد تب مالت در کشور با افزایش مواجه بود.
آمار مبتلایان نیز به حدود ۲۲ هزار مورد رسید.
قسمت اعظم ابتلا به تب مالت به دلیل استفاده از فرآوردههای لبنی غیر پاستوریزه است.
مردم در مصرف فرآوردههای غیر پاستوریزه دقت کنند.
نکته: اگر شیر دوشیده شده بلافاصله در دیگ های مسی درپوشدار قرار گیرد، بعد از ۱۲ ساعت بدون جوشاندن فاقد میکروب تب مالت خواهد بود!!.
ضمنا شیر پس از جوشانده شدن، اگر داخل ظروف مسی قرار گیرد و درش هم روی آن باشد، داخل یخچال حداقل ۶ روز فاسد نخواهد شد، ولی در بقیه ظروف حداکثر سه روز.
شیر همراه خرما یک غذای کامل است، مخصوصا برای افرادی که نیاز به تقویت بیشتر دارند، مثل خانم های شیرده » م م» ۱۴٠۲/۴/۱۳👇
@mhg12871338
🍎🍎🍎🍎🍎🍎