🔵تدابیر غذایی برای کاهش خونریزی‌های زنانه🔵 یکی از شکایات شایع بانوان، مقدار زیاد خونریزی در ایام قاعدگی است. بدیهی است استفاده از تدابیر کم‌عارضه، کم هزینه و در دسترس برای برطرف کردن این مشکل، کمک مؤثری در بهبود کیفیت زندگی بانوان عزیز دارد. در مکتب  طب سنتی ایران مواد غذایی با توانایی کاهش خونریزی آمده است، در ادامه برخی از آنها را ذکر می کنم: ۱- به» خود به و ترکیبات آن مثل رب به، مربا و خورشت به در صورت استفاده در دوران خونریزی می‌تواند نقش به سزایی در کاهش آن و هم‌چنین تقویت رحم داشته باشد. ۲- هویج» به شکل آب هویج یا هویج‌پلو، کوکو و حلوای هویج هم نقش موثری در کاهش مقدار خونریزی دارد. ۳- سماق» هم ادویه‌ای بسیار مناسب است که می‌تواند در این ایام به عنوان چاشنی در وعده‌های غذایی به کار رود. دکتر مریم مشهدی» متخصص طب سنتی ایران» ۱۴٠۱/۸/۲۵ @mhg12871338 🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵