آموزش گل رز با گوجه
گوجه ها هر چه سفت و گوشتی باشه بهتره، و هر چی گوجه ها کشیده تر باشه بهتر میشه تعداد گلبرگ ها هم بیشتر میشه و یک اندازه تر.
اول سر گوجه را صاف ببرید و از همون قسمت دقیقاً به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و دقت کنید که اگر مساوی نباشند ارتفاع گلبرگ ها یکدست نمیشه و خوب در نمیاد
مرحله آخرش که میخواهید بذارید توی ظرف دیگه یا مثلا روی سالاد کمی باید سفت گوجه رو بگیرید تا وا نره . اگه میترسید خراب بشه همون اولش که یک گل کوچک درست کردید راحت تر می تونید بلند کنید و بذارید تو ظرف و بعد بقیه گلبرگها رو دورش بچینید
🆔
@midunesti 🔮