🌀مراقب آرسنیک و سم موجود در برنج باشید!
آرسنیک جزء مواد سمی طبقه اول محلول در آب حساب میشود و بسیار سرطانزاست!
آرسینک روی تمام اعضای بدن تاثیر گذار است که باعث بروز ضایعات پوستی و دیابت و سرطان ریه نیز میشود!
در بین غلات برنج 10 برابر بیشتر از بقیه آرسنیک دارد!
اخیرا محققان روش خانگی رو برای پخت برنج پیشنهاد دادند که بعد از استفاده از این روش 50 درصد آرسنیک برنج قهوهای و 74 درصد از آرسنیک برنج سفید حذف میشود
اما این در حالیست که مواد مغذی برنج هم حفظ میشوند!
روش پیشنهادی محققان برای پخت برنج (👇)
🔸1 : به ازای هر لیوان برنج چهار لیوان آب در ظرف بریزید و آن را جوش بیاورید.
🔸2 : برنج را به آب جوش اضافه کنید و 5 دقیقه آن را بجوشانید.
🔸3 : آب ظرف را خالی کنید (آرسنیک اینجا به همراه خارج میشود)
🔸4 : به ازای هر لیوان برنج دو لیوان آب اضافه کنید و همراه برنج جوش بیاورید.
🔸5 : بعد از کم شدن آب درب ظرف را ببندید و با حرارت پایین برنج را بپزید!
در واقع مراحل اولیه جای خیساندن برنج انجام میشود.
🆔
@midunesti 🔮