🌀استفاده صحیح از پیازها:
پیاز شیرین : مناسب سرخ کردن ( پیاز حلقهای، گراتن و سبزیجات پخته )
پیاز قرمز : مناسب خام خوردن ( سالادها، ساندویچها، ترشی مخلوط )
پیاز سفید : تردترین و تندترین نوع مناسب برای سالسا، چاتنی و پیاز داغ
پیاز زرد : مناسب پخت پز ( کبابها، شامی، سسها، خورشها و سوپها )
شلوت ( موسیر ) : ملایمترین مناسب برای ترکیب با ماست و یا به تنهایی برای ترشی
شناخت مواد غذائی باعث میشه غذاها ما طعم و مزه، بو و رنگ بهتری به غذاها ما بدهد.
🆔
@midunesti 🔮