#پاستا_قارچ_و_اسفناج_با_سس_ماست
مواد لازم:
150 گرم پاستا
3 حبه سیر رنده شده
1 لیوان قارچ خرد شده
125 گرم ماست یونانی( یا ایسلندی یا همزده)
1 مشت اسفناج
آب 1/2 لیمو(اختیاری)
1 قاشق چایخوری ریحان خشک
نمک،فلفل سیاه و ادویه دلخواه طبق ذائقه
طرز تهیه:
ابتدا پاستا را طبق دستورالعمل روی بسته بندی پخته و آبکش کنید، در یک ماهیتابه سیر را با مقداری خیلی کم روغن تفت دهید به مدت 3 دقیقه تا عطر سیر بلند شود قارچ را اضافه کنید تفت دهید(ترجمه آشپزی_خلاق) تا نرم شود ریحان خشک را بریزید و بعد پاستا آبکش شده و اسفناج را اضافه کنید همه مواد را با هم مخلوط کنید و ماهیتابه را از روی حرارت بردارید سپس ماست ،اب لیمو و نمک،فلفل و ادویه های دلخواه را بزنید،به آرامی مخلوط کرده و سرو کنید
@mivhe71