مواد لازم: 150 گرم پاستا 3 حبه سیر رنده شده 1 لیوان قارچ خرد شده 125 گرم ماست یونانی( یا ایسلندی یا همزده) 1 مشت اسفناج آب 1/2 لیمو(اختیاری) 1 قاشق چایخوری ریحان خشک نمک،فلفل سیاه و ادویه دلخواه طبق ذائقه طرز تهیه: ابتدا پاستا را طبق دستورالعمل روی بسته بندی پخته و آبکش کنید، در یک ماهیتابه سیر را با مقداری خیلی کم روغن تفت دهید به مدت 3 دقیقه تا عطر سیر بلند شود قارچ را اضافه کنید تفت دهید(ترجمه آشپزی_خلاق) تا نرم شود ریحان خشک را بریزید و بعد پاستا آبکش شده و اسفناج را اضافه کنید همه مواد را با هم مخلوط کنید و ماهیتابه را از روی حرارت بردارید سپس ماست ،اب لیمو و نمک،فلفل و ادویه های دلخواه را بزنید،به آرامی مخلوط کرده و سرو کنید @mivhe71