ابتدا ۳۰۰ گرم گوشت ران بوقلمون (می تونید از سینه بوقلمون به همراه کمی دنبه استفاده کنید) رو دو بار چرخ کردم به همراه رنده شده یک پیاز بزرگ و یک قاشق غذاخوری سرپُر پودر جو دو سر ،نمک، فلفل سیاه و کمی پودر پاپریکا خوب مخلوط کرده و ورز دادم و یک ساعت داخل یخچال گذاشتم. بعد از یخچال بیرون آوردم و کف یک ماهی تابه نچسب رو روغن ریختم و کباب‌ها رو یکی یکی با دست فرم دادم و داخل ماهی تابه چیدم (برای اینکه موقع فرم دادن کباب‌ها به دستتون نچسبه می تونید کمی دستتون رو چرب کنید و کباب‌ها رو فرم بدید) ابتدا کباب‌ها آب میندازه و سپس سرخ میشن. هر طرف کباب ها که سرخ شد طرف دیگه ی اونها رو میزاریم سرخ بشه @mivhe71