#پنکیک_ژاپنی
مواد لازم:
تخم مرغ 2عدد
شیر 3 قاشق غذاخوری
آرد 3 قاشق غذاخوری
شکر 3 قاشق غذاخوری
وانیل نوک ق چ
آب لیمو 1 ق چ
طرز تهیه:
سفیده و زرده رو جدا کنید. زرده ها رو با وانیل و شیر و آرد الک شده خوب مخلوط میکنیم. سفیده ها رو با آبلیمو با دور تند همزن بزنید تا کف کنه سپس شکر رو بهش اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید تا قوام بیاد. سفیده رو طی دوسه مرحله به مواد زرده اضافه کنید و با لیسک آرام و در یک جهت هم بزنید تا یکدست بشه. ماهیتابه ی نچسب رو با کره یکم چرب کنید و روی حرارت ملایم بزارید تا کاملا گرم بشه. مایه ی پنکیک رو یا تو قیف بریزید یا با ملاقه تو ماهیتابه بریزید و درشو بزارید. دو دقیقه بعد دوباره مقداری از مواد پنکیک روش بریزید و دوباره در رو ببندید. حدود دو دقیقه بعد پنکیک رو با کفگیر برگردونید. درشو بسته ۳،۴ دقیقه دیگه صبر کنید. وقتی پنکیک چسبناک نبود یعنی آمادس.
@mivhe71