💖@mivhe71 فلافل : دو پيمانه نخود خام یک عدد سیب زمینی خام (متوسط) يك عدد پياز درشت دو حبه سير يك قاشق مربا خوری بيكينگ پودر نمك - فلفل-به میزان لازم تخم مرغ یک عدد مغز نان باگت یک عدد نخودها را بمدت دوازده ساعت خيسانده و در این مدت برای جلوگیری از نفخ چندبار اب ان را عوض میکنیم وسپس با سیر چرخ میکنیم و کنار میزاریم پیاز و سیب زمینی را نیز چرخ کرده و ابشو خوب میگیریم و به نخودمون اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم با دست تا بخورد هم برن سپس بمدت یکساعت دریخچال میزاریم. حالا خمیر نون باگت را با نصف لیوان شیر یا اب خیس میکنیم و ده دقیقه میزاریم تا پف کنه.این مخلوط خمیری را به به نخودمون اضافه کرده و هم میزنیم سپس تخم مرغ و بکینگ پودر و نمک و فلفل را نیزبه نخودمون اضافه کرده و خوب ورز میدیم تا خمیرمون اماده بشه سپس با قالب مخصوص فلافل قالب زده در روغن داغ سرخ ميكنيم . نکته: ۱:میتونید بجای مغز نان باگت از ۳ قاشق غذاخوری پودر نان خشک استفاده کنید. ۲:بجای قالب زن میتونید گلوله های کوچیکی از خمیرو بردارید و بادست بهش فرم بدید. ۳:اگه خمیرتون راحت از قالب زن جدا نشد قالب زنتونو چرب کنید.