💖
@mivhe71
فلافل :
دو پيمانه نخود خام
یک عدد سیب زمینی خام (متوسط)
يك عدد پياز درشت
دو حبه سير
يك قاشق مربا خوری بيكينگ پودر
نمك - فلفل-به میزان لازم
تخم مرغ یک عدد
مغز نان باگت یک عدد
نخودها را بمدت دوازده ساعت خيسانده و در این مدت برای جلوگیری از نفخ چندبار اب ان را عوض میکنیم وسپس با سیر چرخ میکنیم و کنار میزاریم پیاز و سیب زمینی را نیز چرخ کرده و ابشو خوب میگیریم و به نخودمون اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم با دست تا بخورد هم برن سپس بمدت یکساعت دریخچال میزاریم.
حالا خمیر نون باگت را با نصف لیوان شیر یا اب خیس میکنیم و ده دقیقه میزاریم تا پف کنه.این مخلوط خمیری را به به نخودمون اضافه کرده و هم میزنیم سپس تخم مرغ و بکینگ پودر و نمک و فلفل را نیزبه نخودمون اضافه کرده و خوب ورز میدیم تا خمیرمون اماده بشه
سپس با قالب مخصوص فلافل قالب زده در روغن داغ سرخ ميكنيم .
نکته:
۱:میتونید بجای مغز نان باگت از ۳ قاشق غذاخوری پودر نان خشک استفاده کنید.
۲:بجای قالب زن میتونید گلوله های کوچیکی از خمیرو بردارید و بادست بهش فرم بدید.
۳:اگه خمیرتون راحت از قالب زن جدا نشد قالب زنتونو چرب کنید.