🍕🍝🍕🍝🍕🍝 🍝مواد لازم: ماکارونی : ۱ پاکت سوجوک(از فرآورده های گوشتی شبیه سوسیس) قارچ فلفل_قرمز ، فلفل‌ سبز سیر : ۲ حبه رب_گوجه_فرنگی و رب فلفل: ۱ قاشق غذاخوری خامه_صبحانه : ۴-۳ قاشق غذاخوری نمک ، فلفل سیاه، زیره ، پودر فلفل قرمز آویشن فراوان روغن_مایع 🍝برای سس : کره : ۱ قاشق غذاخوری پر آرد : ۲ قاشق غذاخوری شیر : حدود ۲ لیوان نمک 🍝برای رویش: پنیر_کاشار (یا پنیر_پیتزا) و پنیر_چدار گوجه_فرنگی_گیلاسی برای تزئین طرز تهیه: کره را روی اجاق آب کنید آرد را اضافه کنید و کمی تفت بدهید سپس در حالی که شیر را اضافه می کنید مدام هم بزنید و تا وقتی که به قوام برسد در حالی که هم میزنید بپزید از مایه کیک کمی آبکی تر است. وقتی جوشید از روی اجاق بردارید و با همزن بزنید. ماکارونی را آبپز کنید. سوجوک و فلفل ها را تفت بدهید. سیر را اضافه کنید. رب و ادویه ها را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. خامه را اضافه کنید و هم بزنید. ماکارونی آبپز شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید. نصف مواد را داخل سینی فر بریزید و روی مواد پنیر چدار بزارید. باقیمانده ماکارونی را بریزید و سس بشامل را بریزید و در تمام قسمتها پخش کنید. و پنیر فراوان بپاشید. با گوجه فرنگی تزئین کنید و در فری که از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تا وقتی که خوب سرخ شود بپزید. @mivhe71