مرغ پنیری ۱ عدد سینه مرغ آب پز نصف پاکت پنیر لبنه (۱۰۰ گرم) ۲ عدد ترشی فلفل قرمز کبابی ۱۰ عدد خیار شور ۱ استکان گردو ۱ دسته شوید ۶ ق غ سس مایونز ۲ حبه سیر ‌ ابتدا مرغ رو آب پز کرده و ریش ریش می کنیم سپس توی ظرفی پنیر لبنه، سس مایونز، سیر رنده شده و شوید خرد شده رو خوب مخلوط می کنیم بعد روش گردوی خرد شده، خیار شور و فلفل قرمز کبابی رو هم اضافه کرده و هم می زنیم در نهایت مرغ ها و نمک رو اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. اگه خواستیم می تونیم سالاد رو به شکل کاسه در آورده و سرو کنیم، ۴ عدد لواش رو روی هم گذاشته به وسیله لیوان یا کاسه دایره هایی ایجاد می کنیم و پشت قالب مافین قرار می دیم. تا وقتی که سفت بشه توی فر می پزیم بعد از خنک شدن لواش ها سالادمون رو داخلش قرار می دیم و سرو می‌کنیم. @mivhe71