میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
مواد لازم‌ : ۱۲۵ گرم کره نرم شده‌ نصف لیوان روغن مایع‌ نصف لیوان شیر‌ نصف لیوان ارده‌ یک قاشق غذاخوری سرکه‌ یک لیوان مخلوط مغز گردو خرد شده‌ یک پاکت بیکینگ پودر(۱۰ گرم)‌ حدود ۳/۵ لیوان آرد‌ (با احتیاط اضافه کنید ممکنه کمتر یا بیشتر استفاده بشه) برای شربت‌: ۲ لیوان شکر ‌ ۲/۵ لیوان آب‌ ۲، ۳ قطره آب لیمو‌ نصف استکان شیره انگور‌‌ طرز تهیه :‌‌ آب، شکر و آب لیمو را تو قابلمه بریزید و بگذارید بجوشه ۱۵ دقیقه که جوشید زیرشو خاموش کنید و بزارید سرد بشه سپس شیره انگور را داخل آن بریزید و حل کنید.‌‌ کره، روغن مایع، شیر، ارده، گردو و سرکه رو تو ظرفی بریزید و هم بزنید. آرد و بیکینگ پودر را هم کم کم اضافه کنید و هم بزنید. ورز دهید تا یک خمیر نرمی بدست بیاد. خمیر را با دستتون داخل سینی پهن کنید و سطحشو صاف کنید و روش با چنگال یا مثل من با شونه ی کیک روش خط بندازید، در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه تا زمانیکه روی آن کمی سرخ شود بپزید.‌ بعد از اینکه از فر در آوردید بزاریز تا کمی از دما بی افتهو بعد شربت سرد را روی آن بریزید وحداقل ۲ ساعت صبر کنید تا شربت جذب شیرینی بشه این مقدار شربت برای ما خیلی شیرین بود بنظرم یک و نیم لیوان شکر بشه و به همون نسبت اب کمتر بهتر میشد @mivhe71