گوشت چرخ شده:350گرم پیاز بزرگ: یک عدد زعفرون:به مقدار لازم ادویجات:سماق،فلفل سیاه،پودر سیر، پولبیبر نمک مواد لازم برای سس: کره:20 گرم رب گوجه: یک قاشق سر خالی رب انار: یک قاشق زعفرون آبشده آب انار:1/3لیوان انار دون شده رب آلبالو: یک ق چ نمکو فلفل ابتدا پیاز رو رنده کرده و آبش رو جدا میکنیم و به همراه مقداری زعفرون+نمک +ادویجات به گوشت اضافه کرده و خوب ورز داده و 2ساعت داخل یخچال استراحت میدیم.بعد به شکل دلخواه فرم بدیدداخل تابه مقدار کم روغن ریخته و کباب ها رو میچینیم داخل و روی حرارت متوسط دو طرف رو سرخ میکنیم داخل تابه کوچک کره ریخته و روی حرارت میزاریم ،رب گوجه رو داخلش کمی تفت داده و یک قاشق چایخوری زعفرون آبشده اضافه میکنیم ، و بعد رب انار،رب آلبالو و مقداری انار دون شده اضافه کرده و یه تفت میدیم،حالا آب انار رو اضافه کرده و وقتی که جوشید از روی حرارت برداشته و روی کباب ها میریزیم تا یه مقدار جذب کباب ها بشه حدود7 دقیقه. در کنارش گوجه هم سرخ کنید و نوش @mivhe71