میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
🍥 مواد لازم: کره نرم شده، ½ پیمانه (113 گرم) کره بادام زمینی ½ پیمانه شکر، ½ پیمانه شکر قهوه‌ای، ½ پیمانه تخم مرغ، 1 عدد اسانس وانیل، ½ قاشق چایخوری آرد همه منظوره، 1 و ¼ پیمانه جوش شیرین، ¾ قاشق چایخوری نمک، ½ قاشق چایخوری برای فیلینگ: شکلات چیپسی شیری، 1 پیمانه شکلات چیپسی کم شیرین، 1 پیمانه شیر تغلیظ شده، 1 قوطی (385 گرمی) اسانس وانیل، 1 قاشق چایخوری طرزتهیه: 1- فر را روی 165 درجه سانتیگراد گرم کنید. قالب مینی مافین را با اسپری روغن چرب کنید. 2- با استفاده از همزن دستی کره نرم شده، کره بادام زمینی و شکر قهوه‌ای و شکر سفید را هم بزنید. سپس تخم مرغ و اسانس وانیل را اضافه کرده مخلوط کنید. آرد، جوش شیرین و نمک را اضافه کرده هم بزنید تا مخلوط شوند. از خمیر به اندازه 1 قاشق غذاخوری بردارید و داخل قالبهای مینی مافین بگذارید. نیازی به شکل دادن خمیر نیست. 3- شیرینی را به مدت 14 تا 16 دقیقه تا زمانیکه رنگ آنها قهوه‌ای روشن شود، بپزید. از فر خارج کرده و بلافاصله با استفاده از یک اسکوپ کوچک و یا قاشق چایخوری اندازه‌گیری روی شیرینی ها فشار دهید و یک گودی درست کنید. یک گودی خوب درست کنید که قراره داخلش مایع فاج شکلاتی بریزید. و بگذارید برای 8 تا 10 دقیقه داخل سینی خنک شوند. سپس آنها را با دقت از قالب خارج کرده و روی پنجره سیمی بگذارید و برای 10 تا 15 دقیقه دیگر خنک کنید. 4- در این فاصله می‌توانید فیلینگ را درست کنید. شکلاتهای چیپسی و شیرتغلیظ شده را داخل کاسه‌ای مخلوط کرده و به روش بن ماری روی بخار آب و یا داخل مایکروفر گرم کنید. مایع کاملا ذوب و شل نشود اما گرم شود به گونه ای که بتوان داخل قیف ریخت. سپس وانیل را اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید. 5- نیمی از مایع فاج را داخل قیف بریزید و داخل کاپها را با آن پر کنید. خوبی فاج اینه که زود خودش میگیریه. پس داخل کاپها را خوب پر کنید. 6- اگه فاج زود سفت شد مجددا کمی داخل مایکروفر بگذارید تا نرم شود. ممکنه مقداری از مایع فاج اضافه بیاد می تونید اون را برای استفاده در دسرهای دیگه داخل زیپ لاک در یخچال نگهداری کنید. 7- من 1 قاشق غذاخوری کره بادام زمینی هم گرم کردم و برای تزیین روی کاپها ریختم. این شیرینی داخل ظرف دربسته قابل نگهداری است. @mivhe71